Lichtreclame Enschede


ME Graphics,gevestigd in Enschede, is een producent van lichtreclame in de breedste zin van het woord. Dit kan gaan om de productie van een klein lichtbakje tot een meters hoge led of neon installatie. De lichtreclame wordt door ME Graphics door de eigen montage ploeg in Enschede geplaatst. Een onderhoudscontract is mogelijk, zodat uw lichtreclame altijd de optimale uitstraling behoudt.

Graag maken we een afspraak om uw wensen en de mogelijkheden op elkaar af te stemmen. We gaan veel verder dan de gewoonlijk aangeboden letters met een acrylaat kapje verlicht door een ledje. Zo is het ene ledje het andere niet, er wordt er in de branche gesproken van ledjes met wel 60.000 branduur. Dat een ledje 60.000 branduur mee gaat gelooft iedereen wel, maar het gaat uiteraard ook om het voorschakelapparaatje dat het ledje aanstuurt wat maakt dat je misschien uitkomt op ca. 12.000 branduren wat altijd nog zeer respectabel is, namelijk zo'n 5 jaar. Kortom om u van alle broodjes aap te verlossen komen we graag langs.

Ook in Enschede is een energie zuinige lichtreclame goed voor het milieu en uw portemonnee, waar we graag aantoevoegen dat het energie gebruik van neon, bij dezelfde lichtopbrengst, lager is dat die van led. Oké nog eentje: met goede neon, een goede monteur en een uitgemeten transformator plan haalt een neoninstallatie moeiteloos 25.000 branduur. Helaas wordt er nog heel wat afgeprutst met inferieure neon (onze oosterburen kunnen veel, maar neon produceren niet), wij werken al jaren samen met Suspensie Glasblazerij van der Ven. Samen met de expertise van ME Graphics resulteert dit in een mooie en storingsvrije lichtreclame.